FaktaTillagningstid30 min.
Lunch/Middag
Fyllt kycklingbröst med ris och bönor
Du behöver:
Ingredienser
4 bit
Kycklingbröst utan skinn och ben
4 knippa
Persilja
8 skivor
Mager ost (20+) i tärningar
4 st
Vitlöksklyfta
Salt
Peppar
Ris
Gröna bönor
Så här gör du: Skär en djup ficka i kycklingbröstet och fyll med en blandning av ostbitar, hackad persilja och vitlök samt salt och peppar. Bryn det fyllda kycklingbröstet på båda sidor i lite olja i teflonpanna och stek i ugn på 225 grader i ca 20 minuter. Ät kokt ris och gröna bönor till.
25/3 inget svar
-
Jag har nyss kommit hem ..det knäcker att komma hem 18 en fredag :)
speciellt när man inte ska göra nått.. fast jag ska ju till P men han
behagar ej att sv...
14 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar